Dutch Passion

Blueberry Auto Feminizovaná

  • Samonakvétací
  • Střední výnos
  • Pěstování venku, uvnitř i ve skleníku

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Blueberry Auto Feminizovaná vznikla z několika různých důvodů. V první řadě proto, abychom zvýšili kvalitu genetické sbírky samonakvétacích, feminizovaných odrůd. Samotná Blueberry patří mezi odrůdy, které jdou trvale na odbyt. Speciální kvalita Blueberry od Dutch Passion je známá na celém světě. V případě Blueberry Auto jsou tyto kvality zabudovány do feminizované a samonakvétací formy. Pro vytvoření Blueberry Auto byla top samice Blueberry oplodněna pylem z kanadského Ruderalis, zkřížená po dobu 4 generací a poté samoopylovaná, aby poskytla stabilní, 100% samonakvétací kmen.

Blueberry Auto Feminizovaná může být pěstována uvnitř i venku a v jakémkoli pěstícím systému. Jedná se o Indica dominantní kmen, který má celkový životní cyklus 8 – 10 týdnů od klíčení. Výnosy jsou pouze průměrné, ale kvalita je velmi dobrá. Při pěstování indoor se tato varieta nabízí jako úžasná alternativa vůči pěstování z klonů. Většina rostlin má známé světle modré / nachové zbarvení, které je pro Blueberry charakteristické. Vůně a chuť jsou sladké a ovocné (po borůvkách).

Více informací o této proslulé holandské bance se dozvíte zde.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
1, 3, 7, 100
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Samonakvétací
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Neuvedeno
Doba květu
7 týdnů
Obsah THC
Neuvedeno
Obsah CBD
Neznámý
Předci
Canadian Ruderalis x Blueberry
Výnos
Střední