Auto Seeds

Juicy Lucy Auto Feminizovaná

  • Samonakvétací
  • Vysoký výnos
  • Vysoký obsah THC
  • Pěstování venku, uvnitř i ve skleníku

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Popis produktu

Juicy Lucy Auto Feminizovaná je další generací super výnosných samonakvétacích kmenů. Jedná se křížence Pounder Auto s Cheese, slavným britským konopným kmenem. Je to vysoce výnosný Indica dominantní kmen, který se snadno pěstuje.

Pounder Auto dal tomuto kmenu své nejlepší vlastnosti, což jsou masivní výnosy, rychlá dobu květu a snadnost růstu. Vlivem Cheese získala rostlina zvýšenou produkci pryskyřice. Juicy Lucy Auto Feminizované se daří růst v interiéru, ale je také skvělou volbou ven, kde může dorůst obrovských rozměrů. Proto dejte pozor, abyste nechali dostatek místa pro její rozšíření. Výška rostliny je obvykle v rozmezí 60 – 110 cm. Pupeny jsou husté a pryskyřice se v posledních několika týdnech opravdu hromadí. Během tohoto pozdějšího období se zápach stává velmi intenzivním, a proto se důrazně doporučuje používat dobré techniky filtrace vzduchu.

Klasická sladká chuť Auto Pounder je zušlechtěna originálním sýrovým podtónem. Kombinace maximálního výnosu a sýrové chuti Juicy Lucy vystřelí z trenek i toho nejhorlivějšího znalce.

Doba květu je 70 – 75 dní.

Více informací o této kvalitní španělské semenné bance naleznete zde.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
3, 5
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Samonakvétací
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Spíš Indica
Doba květu
Od semínka 11 týdnů
Obsah THC
Vysoký
Obsah CBD
Neuvedeno
Předci
Auto Pounder x Cheese
Výnos
Vysoký