Royal Queen Seeds

Royal Jack Auto Feminizovaná

  • Samonakvétací
  • Střední výnos
  • Vysoký obsah THC
  • Nízký obsah CBD
  • Pěstování venku a vevnitř

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Royal Jack Auto Feminizovaná je samonakvétací verze kmene Jack Herer. Samotného Jacka je třeba jen málo představit pěstitelům po celém světě; byl slavným autorem a aktivistou, jehož nejznámějším a nejčtenějším dílem byl Císař nenosí šaty, nazývaným také Konopná bible. Původní odrůda konopí Jack Herer je silný, dominantní druh Sativy s pepřovou chutí. Tato samonakvétací verze Vám umožní zažít téměř stejnou kvalitu za mnohem kratší dobu růstu.

Royal Jack Auto Feminizovaná je kmen Indica / Sativa, jenž může být pěstován uvnitř i venku. Rostliny dosáhnou výšky maximálně 80 cm bez ohledu na prostředí, ve kterém jsou pěstovány, a proto jsou ideální pro malé prostory a zahrady a balkony, kde je lze snadno zamaskovat. Životní cyklus je 9 – 10 týdnů od vyklíčení. Výnosy jsou velmi dobré. Vůně je velmi podobná vůni Jack Herer, je kořeněná s pepřový s nádechem bylinné kvality.

Více informací o této špičkové semenné bance se dozvíte zde.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
1, 3, 5, 10
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Samonakvétací
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Indica/Sativa
Doba květu
10 týdnů
Obsah THC
Vysoký
Obsah CBD
Nízký
Předci
Jack Herer x Ruderalis
Výnos
Střední