Kannabia

White Domina Feminizovaná

  • Fotoperioda
  • Vysoký výnos
  • Střední obsah THC
  • Pěstování venku, uvnitř i ve skleníku

Tento produkt je momentálně nedostupný.

Popis produktu

White Domina Feminizovaná je vylepšená odrůda se všemi vlastnostmi rostlin Indica, ze kterých pochází. Je to nepochybně nejvíce Indica kmen ze všech Kannabia kmenů. Jedná se o křížence Black Domina s Black Domina.

White Domina Feminizovaná je téměř 100% Indica, s prudkým růstem, který je patrný od prvních výhonků. Vyvíjí velkou centrální hlavu a mnoho skalnatých pupenů. Tento kmen lze pěstovat uvnitř i venku. Venku rostliny nikdy nepřesáhnou výšky 2 metry a v interiérech, jakmile dosáhnou výšky 35 – 40 cm, můžete přepnout na květ, abyste dosáhli optimálních výsledků. Vnitřní doba květu je 50 – 55 dní, zatímco venku budou rostliny připraveny ke sklizni do poloviny září. Produkce pryskyřice je velkolepá. Vůně připomíná borovici smíchanou s ovocem během květu. Pro optimální pěstování potřebuje rostlina dobré dávky živin hned od začátku svého životního cyklu, ale zejména během květu, aby zajistila, že pupeny správně ztvrdnou a nezůstanou houbovité.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
1, 3, 5, 10
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Fotoperioda
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Indica
Doba květu
8 týdnů
Obsah THC
Střední
Obsah CBD
Neznámý
Předci
Black Domina x Black Domina
Výnos
Vysoký