Ace Seeds

Malawi x NL Auto Feminizovaná

  • Samonakvétací
  • Vysoký výnos
  • Střední obsah THC
  • Pěstování venku, uvnitř i ve skleníku

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Malawi x NL Auto Feminizovaná je první samonakvétací kmen od Ace Seeds. Jedná se o hybrid Sativa / Indica s vynikající vitalitou a strukturou, produkující obrovskou hlavní větev a silné postranní větve, které jsou nabité dobře pryskyřičnými palicemi. Její produkce a kvalita překvapí i ty nejzkušenější  pěstitele.

První verze tohoto hybridu produkuje 3 hlavní fenotypy. První, více indikativní fenotyp zraje během pouhých 8 týdnů od začátku kvetení, což vede k průměrnému výtěžku. Druhý fenotyp (nejzajímavější podle názoru Ace Seeds) produkuje silné Sativa / Indika rostliny (s kvetením asi 9 a půl týdne) s obrovským výnosem. Tento fenotyp má velmi složitý profil terpenu, hojnou produkci pryskyřice a vynikající poměr květů k listům. Třetí a konečný fenotyp se vyvíjí v květu jako téměř čistý výraz Sativy (takže obvykle potřebuje asi 10-12 týdnů kvetení). Auto Malawi x Northern Lights je více ovlivněna fenotypy Purple Malawi než jiné Malawi kříže, na konci kvetení často vykazují krásné fialové a růžové tóny.

Profily terpenu jsou voňavé a složité. Prolínají se zde vůně od jahodového jogurtu(ve fenotypech Sativa Purple Malawi) a ovocnou šťávou (ananas, hruška, broskev). Nejextrémnější fenotypy Sativy mají lesnatější aroma.

Malawi x NL Auto Feminizovaná je vhodná pro pěstování uvnitř i venku. Doba květu je 8 – 12 týdnů.

Další informace o této výjimečné španělské bance naleznete zde.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
1, 3, 5
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Samonakvétací
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Indica/Sativa
Doba květu
12 týdnů
Obsah THC
Střední
Obsah CBD
Neuvedeno
Předci
Old Killer Malawi x Auto flowering Northern Lights. F3 polyhybrid.
Výnos
Vysoký