FastBuds

Californian Snow Auto Feminizovaná

  • Samonakvétací
  • Střední, Vysoký výnos
  • Vysoký obsah THC
  • Nízký obsah CBD
  • Pěstování venku a vevnitř

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Californian Snow Auto Feminizovaná je samonakvétací kmen, který byl vyvinut křížením amerického kmene Old School Hot California a kanadského Ruderalis, který objevili FastBuds na konci roku 2013. Jedná se o nejvzácnější a nejodvážnější kmen vytvořený týmem botaniků FastBuds.

Californian Snow Auto Feminizovaná je kmen Indica / Sativa, který se u většiny fenotypů přiklání ke straně Sativa. Tento kmen dosahuje výšky mezi 80 – 130 cm. Roste dobře uvnitř i venku. Vnitřní doba květu je pouhých 8 týdnů od vyklíčení, přičemž výnosy jsou velmi slušné. Californian Snow Auto vyzařuje velmi výrazné citrusové a limetové aroma, takže je vhodná filtrace uhlíku. Pupeny mají tak výraznou pokrývku bílých krystalů, že se podobají horám se sněhem, odtud také vznikl název kmene. Chuť je velmi sladká a podobá se dortu nebo dokonce jablečnému koláči se zakysanou smetanou. Sladké citrusové tóny připomínají limetky s jistou hořkostí.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
1, 3, 5, 10, 100
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Samonakvétací
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Indica/Sativa
Doba květu
8 týdnů
Obsah THC
Vysoký
Obsah CBD
Nízký
Předci
American Old School Hot California strain x Canadian Ruderalis
Výnos
Střední, Vysoký