Ripper Seeds

Chempie Feminizovaná

  • Fotoperioda
  • Vysoký výnos
  • Pěstování venku a vevnitř

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Chempie Feminizovaná je nový kmen, který má v pozadí 3 proslulé rodiče. Tento kmen je kříženec Cherry Pie x Chemdawg, který byl vyšlechtěn s Do-Si-Dos.

Chempie Feminizovaná je z větší části Sativa kmen, jenž může být pěstován uvnitř i venku. V interiérech se důrazně doporučuje vegetativní růstová fáze mezi dvěma až čtyřmi týdny, než dojde k přechodu na kvetení. Výnosy jsou vysoké. Vnitřní doba květu je 60 – 65 dní. Venku se sklizeň předpokládá v polovině října.

Jedním z velmi zajímavých rysů tohoto kmene je jeho vynikající reakce na „fimmed“. Je metoda prořezávání podobná toppingu, přičemž hlavní rozdíl spočívá v tom, že zatímco topping odstraňuje celý nový růst z meristému (apikální uzel), fimming odstraňuje polovinu. Účinek je takový, že zatímco výsledkem topingu je růst 2 nových stonků, fimming to zvýší až na 8 nových stonků podle provedeného přesného řezu. Tato technika má obrovské důsledky pro zvýšení výnosu, i když je vhodnější pro menší prostory a použití některých mřížových podpěr za účelem kontroly nového baldachýnu listů a pupenů, které porostou. Dolní větve lze poté odstranit, aby bylo možné soustředit veškerou energii rostlin tam, kde bude nejlépe prospívat. Z této praxe budou výsledkem velké shluky hustých květů.

Více informací o této španělské semenné bance se dozvíte zde.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat a tak tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

Počet semen
1, 3, 5
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Fotoperioda
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Spíš Sativa
Doba květu
10 týdnů
Obsah THC
Neuvedeno
Obsah CBD
Neuvedeno
Předci
(Cherry Pie x Chemdawg) x Do-Si-Dos
Výnos
Vysoký