Paradise Seeds

Tangerine Sorbet Feminizovaná

  • Fotoperioda
  • Vysoký výnos
  • Extra vysoký obsah THC
  • Nízký obsah CBD
  • Pěstování venku a vevnitř

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Tangerine Sorbet je feminizovaný hybrid s dominantním indikou vyrobený zkřížením vlastního legendárního kmene Wappa se stejně legendárními Thin Mint Cookies. Jedná se o snadno pěstovatelnou rostlinu, vysoce výnosnou a vysoce účinnou odrůdu s výrazně cerebrálním zásahem.

Tangerine Sorbet je robustní rostlina s pronikavým zápachem a barevným displejem. Uvnitř mají rostliny asi 100 cm. vysoké, ale jejich keřovitý růst může dát až 600 – 650 g/m² za cca 65 dní květu.

Venku dorůstají rostliny asi 200 cm výšky a výnos až 1000 g. Oblast pěstování je až 50° na sever a jih, přičemž sklizeň na severní polokouli je připravena na začátku října, zatímco na jižní polokouli je připravena na začátku dubna.

Produkce pryskyřice je taková, že i větší listy mají dobré pokrytí. Poupata se ke konci květu zbarvují do fialova/červena a poskytují pěstitelům vizuální potěšení.

Pokojoví pěstitelé budou potřebovat dobré uhlíkové filtry, protože terpeny jsou otočeny až na 11 a prostoru dominuje dechberoucí skunkový zápach. Chuť je zpočátku sladká mandarinková s pepřovým kořením a krémovým závěrem. Hladiny THC jsou mezi 20 – 24 % s méně než 0,1 % CBD. Jeho účinek je velmi silný, šťastný a energický s cerebrálními posuny ve vnímání. Lékařsky užitečné pro energii a povzbuzení chuti k jídlu, ale rozhodně ne pro začínající spotřebitele kvůli své pouhé síle.

Počet semen
3, 5, 10
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Fotoperioda
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Spíš Indica
Doba květu
10 týdnů
Obsah THC
Extra vysoký
Obsah CBD
Nízký
Předci
Wappa x Thint Mints Cookies (GSC pheno)
Výnos
Vysoký