Royal Queen Seeds

Legendary Punch Feminizovaná

  • Fotoperioda
  • Střední, Vysoký výnos
  • Vysoký obsah THC
  • Pěstování venku a vevnitř

Doprava zdarma na všechny objednávky nad 1 000 Kč

Popis produktu

Legendary Punch Feminizovaná je hybridní kmen, který byl vyšlechtěn křížením Legend OG s Purple Punch (Granddaddy Purple a Larry OG).

Legendary Punch Feminizovaná je z větší části Sativa kmen, jenž může být pěstován uvnitř i venku. V interiéru dorůstají rostliny výšky 90 – 160 cm, zatímco venku mohou dorůst výšky 180 – 220 cm. Vnitřní doba květu trvá 9 – 10 týdnů. Tento kmen má o něco delší než průměrnou dobu květu a rostliny pěstované venku budou připraveny ke sklizni až začátkem října na severní polokouli. Kdekoli se pěstuje, produkuje dominantní centrální hlavu a ti, kteří mají určité zkušenosti, budou pravděpodobně schopni maximalizovat produkci pomocí nastavení SoG. Oranžové a fialové barvy zdobí zelené pupeny, což z tohoto kmene činí velmi atraktivní rostlinu. Vzduchové filtry by měly být v interiéru v dobrém provozním stavu, protože vůně je docela štiplavá s ovocnými citrusovými a borovými tóny. Chuť mísí hrozny, bobule a levandule. Výnosy jsou velmi dobré.

Více informací o této špičkové semenné bance se dozvíte zde.

Bohužel je potřeba pamatovat, že semena se nesmějí ve většině zemí EU pěstovat. Tato semínka slouží jen jako sběratelský předmět.

 

Počet semen
1, 3, 5, 10
Pohlaví
Feminizovaná
Typ kvetení
Fotoperioda
Umístění
Vevnitř Venku Skleník
Genotyp
Spíš Sativa
Doba květu
10 týdnů
Obsah THC
Vysoký
Obsah CBD
Neuvedeno
Předci
Legend OG x Purple Punch (Grandaddy Purple x Larry OG)
Výnos
Střední, Vysoký